FOGLALÁS MOST A Balaton-felvidék
ékszerdoboza
lásd, kóstold, balaton

IGLU FOGLALÁSA

Tölgyes Panoráma Iglu

Idén ősztől egyedülálló panoráma élményben lehet részed a tölgyfák alatt.

Elképzeltünk egy egyedi helyszínt, ahol odakint, a csípős hidegben, hóesésben is lehetőséged nyílik különleges családi ebédek, baráti összejövetelek vagy akár egy titokzatos lánykérés megtartására. Régi álmunkat megvalósítva felállítottunk teraszunkon egy átlátszó iglu sátrat, ami 2-6 fő befogadására képes.

Szerettünk volna meglepni a hozzánk ellátogatókat, egy olyan környezetet teremtve, ami a téli időszakban is teljes Tölgyes Kúria élményt ad.

Kényelmed érdekében a kis iglunk fűtött és privát pincérhívóval felszerelt.

Egyedülálló családi és baráti összejövetelek, randevúk kedves kis helyszíneként az adott időszaknak megfelelő dekorációval várunk szeretettel.

2-6 fő befogadására képes

Fűtött

Privát pincérhívó

IMG_0620

A Tölgyes Panoráma Iglu Foglalás menete:

1.

Foglalásodat kizárólag itt, a www.tolgyeskuria.hu weboldalon található foglalásos rendszeren keresztül áll módunkban fogadni, előre történő utalás után. A lefoglalt időpont 1 óra 45 percre vonatkozik.

2.

Válaszd ki órarendünkből a számodra megfelelő időpontot, mi a foglalásod beérkezése után díjbekérőt küldünk ki, amely tartalmazza az iglu bérlési költségét, függetlenül a vendégek számától. Ez a rendelkezésre állási díj 30.000 Ft*, ebből az összegből 10.000 Ft lefogyasztható a helyszínen. A foglalásod az összeg beérkezése után válik véglegessé. A számlád kiegyenlítésére, a kiállításától számolva 24 óra áll rendelkezésedre, ezután foglalásodat töröljük.

* A lefogyasztható keretösszegből nem áll módunkban sem pénz sem ajándékkártya formájában visszaadni. A lefogyasztható keretösszegen felüli fogyasztást a helyszínen tudod kiegyenlíteni. A lefoglalt és kifizetett időponton módosítani nem tudunk.

Időpontok a naptárban *
Március 14-15 időpontok kiválasztásához válaszd a "Tölgyes panoráma iglu (egyedi időpontok)" lehetőséget.
Teljes név *
Email cím *
Telefonszám *
Vendégek száma *
Megjegyzés

Tölgyes Panoráma Iglu Házirend:

Az iglu a lefoglalt időpont keretében 1 óra 45 percre áll rendelkezésetekre. Kérjük, ennek fokozott figyelembevételét, hiszen az újonnan érkező vendégek a soron következő óra kezdetekor foglalják el a helyüket. Így a kollégáinknak negyedóra áll rendelkezésre, hogy visszaállítsák eredeti állapotára a Buborékot.

Az iglu 2-6 fő befogadására képes.

A rendelkezésre állás nyitvatartási időben, az ételek, italok rendelése étlapról történik.

A Buborék felszereltsége között találtok egy privát pincérhívót, amivel jelezhettek a pincérnek, ha rendelni szeretnétek, vagy segítségre van szükségetek.

Az igluban és 5 méteres körzetében tilos mindennemű dohányzás (klasszikus, ICOS, e-cigaretta). A teraszon erre külön kijelölt helyet találsz.

Az Iglu oldala sérülékeny anyagból készült, ezért kérjük, fokozott óvatossággal közlekedjetek benne.

Az okozott károk költsége az időpontot foglaló személyt terhelik, arra kérünk benneteket, hogy olyan állapotban hagyjátok el a Buborékunkat, hogy legközelebb is ebben a pompában tudjon titeket fogadni.

Az igluban nem áll módunkban kutyákat fogadni, viszont éttermünk belső termében továbbra is szeretettel várunk házikedvenceddel.

A Buborékot mindenki saját felelősségére használja. A foglalás elküldésével a foglaló fél tudomásul veszi a fenti pontok tartalmát.

Galéria